Met “KREUTZFELD LATE NIGHT” trekt theatergezelschap Kreutzfeld Verein alle registers open. Ditmaal brengen hun acteurs geen standaard theaterstuk, maar presenteren ze een gevarieerde potpourri van teksten, in combinatie met live muziek en dans.

Alles speelt zich af in het kader van een zwoele nachtclub.
Koetshuis Le Paige wordt 2 weken lang ‘the hot place of town’.
 
Het merendeel van de gekozen teksten en liedjes hebben een prikkelende ondertoon of bevatten een woordenschat waarbij er geen blad voor de mond genomen wordt. (Uiteraard met de nodige knipoog.) In de setting van een duistere nachtclub bestaan er immers geen taboes…
 
En wie nachtclub zegt, denkt ook meteen aan dansers en danseressen en deze zullen dan ook niet ontbreken tijdens de voorstelling. Geen professionele dansers, maar wel onze eigen enthousiaste acteurs en actrices die de uitdaging aangingen om enkele choreografieën onder de knie te krijgen. En waar beter op dansen dan op muziek die in diezelfde ruimte, live gespeeld wordt? Voor deze productie werd er een gelegenheids-jazzorkestje samengesteld uit 4 muzikanten.
 
Samengevat speelt Kreutzfeld Verein 7 avonden met 14 enthousiaste acteurs, dansers en muzikanten op een unieke plek, in het ‘4 sterren etablissement Koetshuis Le Paige’, om het Herentalschepubliek te bekoren met tekst, spel, dans & muziek.

De première speelt op vrijdag 1 maart om 20u. 
Meer info op http://www.kreutzfeldverein.be